17.8.2017 | Kirjoittanut

Studiolle 3 uutta harjoittelijaa: Camilla, Hanna-Mari ja Juho

Kevään aikana studiomme muonavahvuus kasvoi kolmella harjoittelijahahmolla: Camilla, Hanna-Mari ja Juho.

Camilla Arjasmaa: “Kaikki visuaalisuus kiehtoo minua, erityisesti liike-grafiikka. Pidän kiiltävistä tavaroista ja juon kahvini kauramaidolla. Mielenkiinnon kohteeni vaihtuvat kuun asennon mukaan. Uppoudun mielelläni elokuviin, varsinkin dokumentteihin. Juokseminen pitää pään terävänä ja kunnon yllä!”

Hanna-Mari Pöllänen: “Olen Hanna-Mari ja olen DigiPeople Studiolla tutustumassa oikean työelämän vilskeeseen. Samalla valmistaudun jättämään taakse jo useamman vuoden kestäneen opiskelijaelämäni. Vihdoinkin. Vapaa-ajallani tykkään jumittaa kotona, pelata pelejä ja haaveilla muuttamisesta, matkustamisesta sekä omasta koirasta. Välillä on kiva nähdä kavereitakin, ja karkaan myös aina tilaisuuden tullen kotiseudulle Pohjois-Karjalaan.”

Juho Horttanainen: “Olen utelias. Kiinnostun ihmisistä, tarinoista ja punch lineista.  Vapaa-ajalla soitan rumpuja, pelaan tennistä ja kerrytän yöpöydälle kirjoja. Minulla on pitkä kokemus tuottamisesta, mutta haluan oppia myös kuvaamaan ja valaisemaan, och lära mig svenska igen.”

Tallenna

Jaa
FacebookTwitterLinkedIn
Jaa
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Artikkelin kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(*)

On se video kyllä tehokas, tarvitsetko videotuotannossa apua?

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)