2.9.2014 | Kirjoittanut

Hullu idea kananmunista, case Munatukku Nikula

Jone Munatukku Digipeople

Torstaiaamuna 30.1.2014 kuuntelin Radio Aaltoa, jossa Kimmo Vehviläinen ja Anna Perho kumppaneineen heittivät läppää Jone Nikulan ja Munatukku Nikulan ympärillä. Radio Rockissa Jone & työkaverit olivat vitsailleet Munatukun ja Jonen mahdollisesta kimpasta, siis jonkinlaisesta sponsoridiilistä. Minua tämä hymyilytti, mutta samalla heräsi ajatus ja idea videotuotannosta.

Soitin saman tien Nikulan Munatukun Jukka Nikulalle ja kysyin, että oliko puhelin soinut koko aamun? Ei ollut soinut, sanoi Jukka. Esitin idean rautalankaversion, Jukan vastaus: “Sen verran pähkähullu idea, että kyllähän tästä pitää kuulla lisää.” Tässä kohtaa ei vielä ollut Jonen kanssa puhuttu sanaakaan. Lähestyin sähköpostilla (epätyypillistä minulle) ja hän vastasikin nopeasti ja ilmaisi mahdollisen kiinnostuksen tuotannolle. Nyt oli kasassa haalean vihreät asiakkaalta ja näyttelijältä. Tässä kohtaa studiolla alkoi suunnittelu konseptista ja täytyy myöntää, että jengi oli aika innoissaan 🙂

Maaliskuussa koitti hetki, joilloin lähdin maaseutumatkalle Somerolle, mukana idea ja storyboard. Tunnetila järjetön, innostunut ja pelokas. Nikulan tilalla olivat vastassa Jukka ja Taina, tarjolla tottakai munasämppäreitä. Tupakeittiössä vallitsi hieman jännittynyt, mutta lämmin ja kotoinen tunnelma, aitoa maalaistunnelma. Harvemmin asiakkaita tapaa heidän omissa kodeissaan. Idea, jossa Jone leikkisi Nikulan munilla poikamiesboksissa tuntui hyvältä, sovittiin yksityiskohdat ja lähdettiin valmistelemaan tuotantoa, JES! Skodan takakontti täyttyi kananmunatuliaisista (kuvassa), jotka sain mukaan tilalta.

Nikulan tuliaiset DigiPeople

Kuvaukset kuvattu, leikattu, editoitu, hinkattu ja käännetty. Katselmus asiakkaan kanssa menee hyvin, hymy piirtyy kasvoille silloin kun sen pitääkin. Tuotantoprojekti on alkuperäisessä aikataulussa, melkein. Yksi munasesongeista vuosikalenterissa on back to school aika eli juuri nyt koittaa se hetki kun pääsemme julkaisemaan filmit. Olo on edelleen järjettömän innostunut ja silti myös hieman pelokas. Mitenköhän filmit otetaan vastaan, leviääkö ne, mitä tapahtuu? Matka on ollut vähintäänkin hieno ja siitä on pyritty nauttimaan täysillä. Matkakokemusta on toki auttanut se, että olemme saaneet tehdä töitä rohkean ja ennakkoluulottoman asiakkaan kanssa ja tuotantojengi on ollut omalla tasollaan, puhumattakaan kumppaneista.

Tässä filmisarjasta kaksi ensimmäistä, Munatukku Nikula & Kova muna ja Munatukku Nikula & proteiinit. Toivottavasti filmit saavat katsojille hymyn huulille ja Munatukku Nikulan munat revitään käsistä kaupoissa.

Nikulan Munatukku & kova muna

Nikulan Munatukku & proteiinit

Jaa
FacebookTwitterLinkedIn
Jaa
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Artikkelin kategoriat
2 comments on “Hullu idea kananmunista, case Munatukku Nikula
  1. Monen mielestä Nikulan Jone on kova jätkä ja onhan se. No nyt on todistettu että Nikulan munakin oli kova sekä proteiinipitoinen. Kaiken tämän lisäksi täytyy todeta että vielä kovempi on toveri Tuominen. Hitto mä fanitan suo! Whit love. TM

1 Yhteydet/Seurannat varten "Hullu idea kananmunista, case Munatukku Nikula"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(*)

On se video kyllä tehokas, tarvitsetko videotuotannossa apua?

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)