17.12.2014 | Kirjoittanut

Case Cello -videokampanja

Suunnittelimme ja tuotimme videofilmin K-Raudassa ja Rautiassa myytävälle Cello -tuoteperheelle.  Tavoitteena oli luoda videomainos, joka kertoisi katsojalle tarinaa Cellon laajasta tuotevalikoimasta modernilla ja tunteisiin vetoavalla tavalla. Totetuksessa päädyimme studiossamme lavastettuun miljööseen, jossa naishenkilö suunnittelee ja ideoi talonsa sisustusta. Modernisuutta ja dynaamisuutta tuotiin kuvaan lisägrafiikalla, jonka avulla haluttiin välittää tuotemerkin laajaa tuotetarjoomaa. Lähtökohtaisesti valmista filmiä asiakas halusi pyörittää verkossa, omissa ja ostetuissa kanavissa.

Yksi ostetun median kanavista oli Otavamedian naiskohderyhmää hyvin tavoittavat verkkosivustot. Videomainosta näytettiin verkkosisällön keskellä olevalla videomainospaikalla Ellit.fi ja Kaksplus.fi verkkosivustoilla. Videomainos pyörähtää käyntiin silloin kun videosta on näkyvissä vähintään 50% ja äänet tulevat päälle kun hiiren osoitin siirretään mainoksen päälle, teknisenä järjestelmänä Muuvi-videomainosjärjestelmä. Tässä tiivistettynä kampanjan loppuraportti:

Case Cello videomainoskampanja DigiPeople Studio

Tunnusluvut ovat vähintäänkin kohtuullisia 30 sekunnin Cello videolle: videostartteja 348.440 kpl, joista 43% katsoi videon puoleen väliin ja 21% katsoi videon loppuun asti. Mainoksesta mentiin 2733 kertaa läpi asiakkaan saitille hakemaan lisätietoa.

Sisällön keskellä tarjottava videomainospaikka tarjoaa mainostajalle tehokkaan ja mielekkään tavan tarjota mainossisältöjä ihmisille. Järkevästi mietitty kohdennus ja re-targetointi videon nähneille tuo lisätehoja videokampanjalle. Järkevää lisäkäyttöä tuotetulle videofilmille perinteisten nettitv -kanavien lisäksi. Tässä vielä Cello video pidempänä versiona:

 

Jaa
FacebookTwitterLinkedIn
Jaa
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Artikkelin kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(*)

On se video kyllä tehokas, tarvitsetko videotuotannossa apua?

Nimi (*)

Puhelinnumero (*)